Transzgenerációs traumák, tudat és tudattalan… Dr. Pusztai Erzsébet és Földvári-Oláh Csaba író beszélgetése, közreműködik: Kiss Mari

Posted on: május 31, 2023 Posted by: admin Comments: 0

Transzgenerációs traumák, tudat és tudattalan… Dr. Pusztai Erzsébet és Földvári-Oláh Csaba író beszélgetése, közreműködik: Kiss Mari

17 órától a Nagyrét Alapítvány színpadán Földvári-Oláh Csaba Apály című regénye, és Dr. Pusztai Erzsébet – frissen megjelent – Az emberi szoftver című könyve kapcsán beszélgetünk a Tudat és Tudattalan hatalmáról, transzgenerációs traumáinkról, örökségeinkről, az önmagunkhoz vezető utazásról.

Földvári-Oláh Csaba közelmúltban megjelent regénye, az Apály egy iraki kurd agysérült tábornokot kezelő magyar gyógytornász lány története, egy önmagunkhoz vezető útról szóló pszichotrip.

Dr. Pusztai Erzsébet könyvének címe: Az emberi szoftver. De mi is ez az Emberi szoftver? „szervezetünk vezérlését és összehangolását végző, a szervezetünk egyensúlyát fenntartó tudattalan központ, a központi vezérlés olyan, mint egy rendkívül bonyolult szoftver.

Ez a vezérlő központ nem csak a születés utáni életben szerzett tapasztalatokat rögzíti, de tartalmazza a magzati élet eseményeit, és az elődeinktől származó örökségeket is.”

https://www.dunakiado.hu/-az-emberi-szoftver-dr-pusztai-erzsebet?fbclid=IwAR1LeffSFfez0oFs0BvXiJ-AKCU1cz44dgBmeGLB7KDFQkdCWK5W07Fsj1A

A két szerző beszélgetéséhez kapcsolódóan Kiss Mari művésznő részleteket olvas fel Földvári-Oláh Csaba: Apály című regényéből.

Leave a Reply:

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük